Proiecte

Proiectul A.C.T.I.V – Antreprenoriat, Creativitate si Tehnologie pentru Initiative de Viitor

Mondo Consultanta, impreuna cu Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, in calitate de lider de parteneriat, si Camera de Comert si Industrie Prahova implementeaza incepand cu data de 10 ianuarie 2018 proiectul A.C.T.I.V  – Antreprenoriat, Creativitate si Tehnologie pentru Initiative de Viitor – in regiunea Sud Muntenia.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3: Locuri de munca pentru toti, Obiectivul specific 3.7: Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana.

Valoarea totala a proiectului este de 13,256,013.98 lei, iar durata implementarii este de 36 de luni.

Mondo Consultanta este partenerul doi si se va ocupa de 18 cursuri in cele mai importante orase din regiunea vizata – Pitesti, Topoloveni, Targoviște, Titu, Slobozia, Fetesti, Alexandria, Rosiori de Vede, Giurgiu, Bolintin Vale, Calarasi, Oltenita, Ploiesti, Sinaia, Campina si Vălenii de Munte.

Programul de formare antreprenoriala, de tip „Perfectionare”, autorizat ANC va avea o durata de 60 de ore (30 ore pregatire teoretica si 30 ore aplicatii practice / workshop) structurat pe 5 module x 12 ore / modul, astfel: M1. Utilizarea sistemelor informatice in business, M2. Management organizational si Resurse umane, M3. Comunicare, negociere in afaceri si elemente de marketing, M4. Management financiar si elaborare plan de afaceri, M5. Managementul mediului si dezvoltarii durabile.

Stimati absolventi,

In conformitate cu Metodologia de acordare a premiilor, afisam Clasamentele pe grupe privind acordarea lor. Va rugam urgentati trimiterea extraselor de cont la adresele de email indicate (danadroj@gmail.commondoconsultanta@gmail.com) in vederea depunerii cererii de plata catre Autoritatea de Management pentru alocarea fondurilor necesare platii premiilor.

Va multumim.

Criterii de Acces in Grupul Tinta

Grupul tinta al proiectului A.C.T.I.V. este alcatuit din persoane fizice care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

 • au domiciliul sau resedintain mediul urban sau rural din regiunea Sud Muntenia, respectiv in cele 7 judete vizate de proiect: Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman;
 • intentioneaza sa deschida o afacere in mediul urban.

Categorii Eligibile:

 • someri;
 • persoane inactive – persoane intre 18-64 de ani care nu se incadreaza nici in populatia ocupata si nici in cea aflata in somaj;
 • persoane angajate;
 • studenti;
 • persoane care au un loc de munca si infiinteaza o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca – aceasta categorie include si persoanele care desfasoara o activitate independenta – PFA, titulari ai intreprinderilor individuale si membrii intreprinderilor familiale.

Categorii Neeligibile:

 • tinerii NEETS – persoane intre 16-24 de ani care nu urmeaza nici o forma de invatamant si nici nu au loc de munca;
 • pensionarii pot face parte din grupul tinta in masura in care pot fi incadrati intr-una din categoriile eligibile.

Categorii Neeligibile:

 • motivarea si potentialul grad de implicare al membrilor grupului tinta in activitatile proiectului;
 • calitatea de somer sau persoana inactiva / angajata, inclusiv persoana care desfasoara o activitate independenta;
 • domiciliul sau resedinta in zona de implementare;
 • studii medii / liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat.

Proiectul Afaceristi in Centru

Obiectivul general al proiectului consta in sprijinirea antreprenoriatului in domeniul non-agricol din zonele urbane din regiunea Centru prin cresterea competentelor manageriale si antreprenoriale pentru un numar de 450 de persoane care vor fi selectate dintre cei 490 de participanti la cele 14 seminarii de informare derulate in cadrul proiectului. Proiectul contribuie la promovarea culturii antreprenoriale si la optimizarea abilitatilor membrilor Grupului Tinta de a identifica in mod realist si de a aplica in practica idei de afaceri, generand efecte pozitive pe termen lung, in mod concret, prin masuri profesioniste de formare in domeniul antreprenoriatului pentru 450 persoane membre ale grupului tinta – persoane fizice (someri, persoane inactive, inclusiv studenti, persoane care au un loc de munca si infiinteaza o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca) care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

Contactati-ne

Daca doriti sa ne trimiteti un mesaj, folositi formularul de contact.