your-paragraph-text
În era tehnologiei digitale, locul de muncă devine din ce în ce mai solicitant. Având în vedere cantitatea din ce în ce mai mare de date și informații disponibile, poate fi dificil să ții pasul cu cerințele locului de muncă.
 
Pentru a face față acestor cerințe, trebuie să înțelegem cum să folosim eficient instrumentele și tehnologiile digitale pentru a ne maximiza productivitatea, subiect pe care îl vom aborda în următorul webinar organizat în cadrul Proiectului Smart IMM. 
 
Dacă ești angajat al unei IMM și îți dorești să participi, înscrie-te aici: https://forms.gle/XLMqmnWBvr7x58VT8
 
Dacă ești IMM și vrei să le recomanzi angajaților tăi să participe, înscrie-te aici: https://forms.gle/TdrbrexPZKmvUG719

MONDO CONSULTANȚĂ SRL angajează, pentru proiectele finanțate prin POCU pe care le are în implementare, o persoană specializată pentru ocuparea unei poziții de Coordonator activități de formare profesională.

În măsura în care dețineți o experiență de minimum 5 ani într-o poziție cu responsabilități similare, dovedită și cu documente justificative (CIM și fișa postului, extras Revisal ș.a), așteptăm scrisoarea dvs. de intenție însoțită de CV pe adresa de email mondoconsultanta@gmail.com până la data de 15.01.2023.

Vor fi contactate exclusiv persoanele care vor intra în procesul de selecție.

Contactati-ne

Daca doriti sa ne trimiteti un mesaj, folositi formularul de contact.