Training

Pornind de la ideea ca ,,Omul cât traieste învata” (si nici atunci nu stie destul), învatarea pe tot parcursul vietii în scopul propriei dezvoltari, autocunoasterii si din dorinta de a fi mereu mai bun în ceea ce faci, trebuie sa fie un proces autonom si controlat de tine însuti. Metodele traditionale de învatare cu care am fost obligati sa ne educam nu mai dau roade în zilele noastre când ritmul accelerat al vietii ne obliga sa muncim ca sa traim. Asadar cum sa facem sa ramânem competitivi, sa tinem pasul cu schimbarile atât de rapide, cu evolutia aproape zilnica? Nu credeti ca a sosit momentul sa facem o schimbare în procesul nostru de gândire si constientizare al faptului ca nu diploma  / atestatul / certificatul este important ci ceea ce stim este cu adevarat important atât pentru noi cât si pentru ceilalti? În consecinta procesul de învatare trebuie sa fie unul neconventional si neînchistat de standarde, programe si planuri de învatamânt si manuale abstracte. Cum ar fi daca fiecare dintre noi ar putea hotarî ce vrea sa auda si de la cine, ce învataminte vrea sa primeasca si cum va folosi mai departe cunostintele acumulate Trebuie doar sa descoperi ce vrei sa înveti, ce ai nevoie sa stii, ce te face sa fii competitiv, ce te va deosebi de ceilalti, ce aduce acea plus valoare în munca ta!

Noi suntem aici sa te ajutam sa întelegi aceste lucruri si pentru a te asigura ca LEARNING IS FUN!

Important de retinut

Pentru a învata nu este nevoie sa întrerupi activitatea profesionala! S-a terminat cu ,,reciclarea cadrelor cu scoaterea din productie”! Noi venim la tine!

Pentru a învata nu e obligatoriu sa studiezi manuale, carti, cursuri. Învatarea pe care dorim sa ti-o oferim noi este mai valoroasa decât cea din carti. Este dedicata, personalizata, autentica. Noi utilizam metode moderne de predare.

A fi competitiv înseamna: a avea cunostinte (a sti), a avea deprinderi practice / aptitudini profesionale (a sti sa faci) si a avea un comportament adecvat / atitudine profesionala (a sti sa fii). Noi putem dezvolta aceste competente!

Învatarea este o calatorie care nu se termina niciodata, atunci de ce sa nu o facem în ce conditii, locuri si alaturi de ce oameni vrem noi?

Creaza propriul tau curs

Contactati-ne

Daca doriti sa ne trimiteti un mesaj, folositi formularul de contact.